tvtrikala.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εντυπωσιακή επανεκλογή της Τασούλας Κελεσίδου στην ΕΟΕ

Κοινοποίηση

Εντυπωσιακή ήταν η επανεκλογή της Τασούλας Κελεσίδους στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπής με 167 ψήφους. Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια της δισκοβολίας θα είναι για δεύτερη θητεία στη θέση της εκπροσώπου με μεγάλη αποδοχή από τη δύναμη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.

“Ευχαριστώ τα σωματεία που με επέλεξαν στη θέση της εκπροσώπου στην ΕΟΕ και ανανέωσαν τη θητεία μου στο συμβούλιο της αρχαιότερης Ομοσπονδίας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, όπως μεγάλη είναι και η αγάπη μου για τον χώρο τον οποίο υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια και θα αποτελέσει τον οδηγό μου για τα επόμενα. Καλή θητεία σε όλες και όλους”, είπε η Κελεσίδου με το τέλος της διαδικασίας.

Ο έτερος υποψήφιος για τη θέση, Κωνσταντίνος Φίλης, έλαβε 67 ψήφους.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η επικράτηση της Κατερίνας Κόφφα, στην πρώτη της εμπλοκή με τα διοικητικά. Η Κόφφα θα είναι η αναπληρωματική εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, καθώς συγκέντρωσε 162 ψήφους έναντι των 48 του Θανάση Παπαγεωργίου, που ήταν ο δεύτερος υποψήφιος.

Θριαμβευτική ήταν η επανεκλογή της Σοφίας Σακοράφα στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ με 145 ψήφους (διαβάστε εδώ).

Νωρίτερα τα σωματεία ενέκριναν τον οικονομικό και ταμειακό απολογισμό με 177 ψήφους κι ένα λευκό, ενώ με 178 υπέρ 0 όχι και 0 λευκά εγκρίθηκε τόσο η απαλλαγή της διοίκησης από κάθε διαχειριστική ευθύνη, όσο και η τροποποίηση του κανονισμού όπως παρουσιάστηκε από το μέλος του συμβουλίου, Κώστα Τριαντάφυλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΥΑΤ: Ξεκινούν δύο μεγάλα έργα στα Μ. Καλύβια, αποχέτευση και βιολογικός καθαρισμός

Περίπατος και ποδηλατάδα στις όχθες του Ληθαίου για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο στα Τρίκαλα

Λάρισα: Εκδήλωση για τη ψηφιακή κάρτα εργασίας στη βιομηχανία