tvtrikala.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΘΕΣΣΑΛΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΤΡΙΚΑΛΑ

Εγκαινιάστηκε το νέο αθλητικό κέντρο των Τρικάλων – Συγκίνηση και ευχαριστίες για τη δωρεά του ζεύγους Φαγκρίδα

Κοινοποίηση

Ο Γιώργος Φαγκρίδας και η Ανδρούλα Παυλίδη – Φαγκρίδα πλέον ενεγράφησαν με χρυσά γράμματα στη χορεία των μεγάλων δωρητών προς τον Δήμο Τρικκαίων. Το απόγευμα της 14ης Ιουνίου 2024 (37 χρόνια από τον θρίαμβο στο Ευρωμπάσκετ) το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ράξας – Σωτήρας, που δώρισαν οι δύο  απόδημοι από τα Τρίκαλα και την Κύπρο, εγκαινιάστηκε παρουσία τους, από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκο Σακκά, και από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Ο κ. Σακκάς στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους δωρητές “εκ μέρους όλων των τρικαλινών πολιτών και ιδίως της νεολαίας”, καθώς “η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαράς. Είναι ημέρα κατά την οποία οι τρικαλινοί πολίτες σάς απευθύνουν το μεγάλο Ευχαριστώ.

Με χρυσά γράμματα ο Δήμος Τρικκαίων αναγράφει τα ονόματά σας ως μεγάλους δωρητές”. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε ότι η δωρεά, εκτός του ότι είναι μεγάλης αξίας και σημαντικότατου μεγέθους προσφοράς στον αθλητισμό, δίνει έμφαση στη μέριμνα για “τον τόπο σας, το χωριό, τη Ράξα, τα Τρίκαλα. Μακριά από εδώ, η ξενιτιά γεννά σκέψεις πολλές. Η ξενιτιά μάς στρέφει στην πατρίδα. Αυτήν την πατρίδα τιμάτε με τη δωρεά σας”, επεσήμανε. Και αφού υπενθύμισε το πλήθος των δωρητών στον Δήμο Τρικκαίων (όπως τους Αριστοτέλη Αντωνίου, Ιωάννη Ματσόπουλου, Δωρόθεο Σχολάριο, Δημήτρη και Λέγκω Κατσικογιάννη και πολλούς άλλους), ανέφερε πως τα ονόματα των δύο δωρητών “περνούν στο πάνθεον όσων προσφέρουν αφιλοκερδώς, χωρίς καμία απαίτηση ανταπόδοσης”. Και τόνισε πως ο Γιώργος Φαγκρίδας και η Ανδρούλα Παυλίδη – Φαγκρίδα, πλέον, αποτελούν σημείο αναφοράς για τους νέους και τις νέες. Πλέον, είναι τμήμα της τρικαλινής ιστορίας και προσφοράς, είναι το φωτεινό παράδειγμα για όσους στο μέλλον επιθυμήσουν τόσο απλόχερα και με τόση αγάπη να στηρίξουν τον Δήμο μας και τους πολίτες. Αυτό το αθλητικό κέντρο, είναι ένα στολίδι για όλους μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Έλλη σ’ αγαπώ»: Εκθεση εικαστικών για την Ελλη Διβάνη στο Μουσείο Τσιτσάνη

Δράση ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών στα Τρίκαλα – Στήριξη Σακκά

Βαρκάδα στον Ληθαίο… ξανά!